Trimis în judecatã pentru tentativã de omor

Dosarul tentativei de omor de la Vulcan a fost înregistrat la Tribunalul Hunedoara si se aflã în procedura de filtru. Pe lângã victima vulcãneanului, care este parte vãtãmatã, alte patru unitãti medicale s-au constituit parte civilã în proces.
Vulcãneanul de 33 de ani este învinuit de  tentativã de omor si va fi judecat în stare de arest preventiv dupã ce zilele trecute judecãtorii Tribunalului Hunedoara I-au mentinut arestul  preventiv.
Tot zilele trecute a fost înregistrat la instantã si dosarul de judecatã în care bãrbatul din Vulcan este învinuit cã a încercat sã-si omoare cu toporul un rival. Procurorii spun cã bãrbatul a avut o altercatie la un botez cu victima, un tânãr de 31 de ani, din Vulcan. Dupã petrecere, s-a dus la locuinta rivalului cu un topor si l-a amenintat. Victima l-a chemat pentru a transa disputa în fata unui magazin din Vulcan, iar individul a venit înarmat cu toporul, a coborât din masina sa si l-a lovit pe tânãr în cap. A urcat apoi în autoturism si a fugit spre Petrosani.
La Aninoasa, vulcãneanul a lovit frontal o masinã care circula regulamentar. O soferitã  nevinovatã a fost rãnitã grav în urma accidentului.
Maximilian Gânju

Advertisements