Confruntat cu probleme financiare pe ultima sutã de metri înainte de competitia Red Bull X-Alps din acest an, Toma Coconea a fost ajutat de administratorul public al judetului Hunedoara.
A primit suma de bani care îi era absolut necesarã pentru a pleca în cursã, dupã ce unul dintre sponsorii sãi s-a retras în ultima clipã si, pentru cã fãrã acest ajutor nu reusea nimic, acum a venit sã îi multumeascã personal lui Costel Avram si a recunoscut cã a fost efectiv un impuls pentru care, oricând, va fi gata sã rãspundã prompt. Pânã atunci, i-a fãcut cadou imaginile din momentul care l-a trimis în competitia de andurantã.
„M-a întrebat de ce sumã am nevoie, mi-a zis cã îmi completeazã bugetul si am fost cu echipa înainte si l-am salutat înainte sã plec, iar prin fapte, nu vorbe, a fãcut un gest pe care eu nu o sã îl uit. De aceea am si venit azi”, a spus Toma Coconea.
Toma a parafrazat câteva expresii ale administratorului public, recent lansate în spatiul media, iar tablourile pe care i le-a fãcut cadou îi înfãtiseazã pe cei de la Consiliul Judetean alãturi de echipa lui, în momentul plecãrii în Alpi. Sunt momente care fac diferenta între a fi si a nu fi cel care reprezintã acolo România, iar aceste dedesubturi nu sunt mereu vizibile.
Diana Mitrache