Un bãrbat din Tara Hategului poate spune cã s-a nãscut pentru a doua oarã. Omul a intrat într-o fântânã adâncã de nouã metri, pentru a o curãta iar bucãti din peretii putului s-au surpat si l-au îngropat pânã la brâu.
Operatiunea de  salvare derulatã de pompieri a fost una deosebit de dificilã si s-a intervenit cu echipajul spacializat de alpinisti din cadrul Detasamentului de Pompieri Deva. Accidentul a avut loc în satul Vadu din comuna Sântãmãrie Orlea iar victima de 39 de ani, din localitate, a fost suprinsã de bucãtile de rocã din peretii fântânei.
Pompierii militari au reusit sã-l scoatã pe tânãr din fântânã iar pe toatã perioada operatiunii de salvare au comunicat cu el. ”Victima a fost extrasã, a venit pe picioare la ambulantã. Este constient, stabil hemodinamic, are doar o contuzie de umãr. Este dus la spitalul din Hateg pentru investigatii suplimentare”, declara ieri, dupã finalizarea operatiunii de salvare, medicul Cãlin Dumitrescu, purtãtorul de cuvânt al Serviciului Judetean de Ambulantã Hunedoara.
Maximilian Gânju