Un sofer sârb a ajuns la spital din cauza unui accident rutier produs la intrare în Simeria, pe DN66. Bãrbatul a adormit la volan iar TIR-ul pe care-l conducea a iesit de pe drum si s-a rãsturnat.
”Politistii ajunsi la fata locului au stabilit cã, un  bãrbat în vârstã d 44 de ani, cetãtean sârb, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, pe DN66, din directia Cãlan-Simeria, posibil a adormit la volan, rãsturnându-se în afara pãrtii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rãnirea conducãtorului autocamionului care a fost transportat la spital în  vederea acordãrii de îngrijiri medicale”, precizeazã IPJ Hunedoara. Soferul este cercetat penal pentru  vãtãmare corporala din culpã.
Un alt accident cu victime a avut loc în municipiul Hunedoara, rãnit fiind un copilas de doar 4 ani. Minorul lãsat nesupravegheat a traversat B-dul Libertãtii ,în dreptul unui imobil din municipiul Hunedoara, în fugã prin loc nemarcat si fãrã sã se asigure si a fost lovit de un autoturism la volanul cãruia era un bãrbat de 39 de ani, din localitate. Copilasul a avut mare noroc si a scãpat cu rãni usoare. Politistii hunedoreni au stabilit cã soferul nu bãuse înainte de a urca la volan si fac cercetãri pentru infractiunea de vãtãmare corporala din culpã.
Maximilian Gânju