Un motociclist a fost rãnit grav si se aflã pe un pat de spital, dupã ce a intrat în depãsirea unei coloane de masini si s-a izbit de un autotren care venea din fatã.
Accidentul a avut loc între localitãtile Ohaba – Cosevita, pe DN 68 A, iar motociclistul, un cetãtean turc de 43 de ani, mergea cãtre Lugoj. Politistii rutieri spun cã bãrbatul, într-o curbã la dreapta semnalizatã corespunzãtor si marcatã, în rampã, a fortat depãsirea unei coloane de masini si s-a tamponat frontal cu TIR, condus de un maghiar, ce se deplasa regulamentar din sens opus. Politistii deveni au deschis un  dosar de cercetare penalã pentru vãtãmare corporalã din culpã.
A zburat de pe sosea
Alte douã persoane au fost rãnite grav din cauza unui sofer care a cãlcat pedala de acceleratie prea tare si a ratat o curbã.
Soferul de 64 ani, din Hateg, a intrat cu vitezã într-o curbã deosebit de periculoasã, pe raza localitãtii Sãlasu de Sus, a iesit de pe drum si s-a izbit de un gard care împrejmuia un teren, ca mai apoi sã se rãstoarne.
”În urma accidentului a rezultat vãtãmarea corporalã a conducãtorului auto precum si a unei femei în vârstã de 50 de ani, din comunã Sãlasu de Sus, aflatã în autoturism în calitate de pasager pe locul dreaptã fatã. Atât conducãtorul auto cât si pasagera au fost transportati la spital, în vederea acordãrii de îngrijiri medicale”, precizeazã IPJ Hunedoara. Politistii au stabilit cã soferul nu bãuse si I-au fãcut dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã.
Maximilian Gânju