Familiile de aur ale municipiului Lupeni au fost premiate, în deschiderea Zilelor municipiului Lupeni.  13 familii din localitate care au împlinit anul acesta 50 de ani de cãsnicie au fost premiate de Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni.
“Vreau sã vã transmit din partea Primãriei Lupeni si al Consiliului Local multã sãnãtate si fericire. În aceastã locatie noi tinem toate cununiile pentru tinerii care se cãsãtoresc si de aceea v-am primit astãzi aici si pe dumneavoastrã pentru cã sunteti la fel de tineri pentru noi ca si comunitate. Doresc sã vã multumesc pentru activitatea pe care ati depus-o de-a lungul vietii pentru municipiul Lupeni si pentru cã ati fost implicati în activitãtile municipiului nostru. Mi-as dori ca la fiecare cununie sã am alãturi de mine o familie ca dumneavostrã ca sã le putem arãta tinerilor cât de greu dar si de  frumos este sã trãiesti alãturi de o persoanã timp de 50 de ani. Sunt convins cã pe parcusul vietii v-ati respectat unul pe celãlalt pentru cã doar în acest mod ati putut  convietui timp de 50 de ani alãturi. Am ales împreunã cu Primãria sã organizãm astãzi acest eeniment important pentru cã sunt si Zilele Municipiului Lupeni”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Consiliul local si Primãria municipiului Lupeni le-a acordat celor 13 familii de aur ale anului 2019 din comunitatea localã diplome de excelentã, un premiu de fidelitate, un mic cadou si un frumos buchet de flori.
Cosmin BACIU