Bazinul didactic se închide

Bazinul didactic din municipiul Petrosani îsi închide portile. Este vorba de o închidere temporarã, care are loc în fiecare an în luna august, atunci când la bazin sunt executate lucrãrile de igienizare.
Vara este sezonul concediilor. Astfel, profitând de faptul cã  multi dintre petrosãneni pleacã în concedii, bazinul didactic din Petrosani intrã în proces de  igienizare. Astfel, pe tot parcursul lunii august, bazinul didactic va fi închis.
“În luna august bazinul este închis pentru igienizare si pentru tot ceea ce înseamnã reparatii capitale dacã este cazul, fie la instalatii, fie la clãdire”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. În schimb, în ceea ce priveste cheltuielile, acestea sunt mai mari decât veniturile. ”Încã nu suntem pe zero în ceea ce priveste cheltuielile, mai avem încã mai multe cheltuieli decât încasãri dar suntem în limite rezonabile”, a mai precizat edilul. Bazinul didactic din Petrosani a fost inaugurat în anul 2014.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „Bazinul didactic se închide

 • 11 iulie 2019 la 20:44
  Permalink

  Daca dupa doar 5 ani de functionare sunt necesare ,,reparatii capitale”,situatia este extrem de grava!

  Răspunde
 • 11 iulie 2019 la 22:01
  Permalink

  schimbati si idiotul de administrator aduce mari desrvicii de imagine primariei

  Răspunde
 • 12 iulie 2019 la 05:47
  Permalink

  Pai ling?ul, lipitorul de postere cu famiglia….., taietorul de chitan?e…. CU pensie de 5000 lei cum sa renun?e la acest post c?ldu?….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.