Rezultate remarcabile pentru sportivii de la Clubul Sportiv Shinto la Campionatul Mondial de Karate WUKF

În perioada 18-23 iunie 2019 ,7 sportivi din Valea Jiului, au  participat la Campionatul  Mondial de Karate WUKF care s-a desfãsurat la Bratislava, Slovacia.
Însotiti de antrenorul Marius Sigmirean, sportivii legitimati la Clubul Sportiv Shinto au avut o prestatie foarte bunã tinând cont de numãrul mare de participanti: 2300 de sportivi. S–a remarcat cadeta Rãdulica Briana (componentã a lotului national)  locul I la proba kumite individual si locul I la kumite echipã si kumite rotativ (alãturi de alte douã sportive din tarã), de asemenea campion mondial este si sportivul Simcelescu Denis la proba kata individual 9 ani open.
Medaliat cu bronz la kata 8 ani este sportivul Modrea Nicola Tudor. Aproape de podium a fost David Szocs locul al IV-lea la kata si locul al VI-lea la kumite, pe locul 6 la Kumite a fost si minicadeta Alexia Stoicã, iar sportivele Sigmirean Stefãnia si Strãchinaru Anca s-au clasat pe pozitia 12 a proba de kata. Concursul a avut un nivel ridicat impus de puternicele delegatii din Statele Unite, Brazilia, Rusia , Africa de Sud, s.a. În urma acestor rezultate si  continuând pregãtirea sportivii si antrenorul sperã la mai multe medalii la Campionatul European din luna octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.