Alina Cîrstoiu, consilier PNL în Consiliul Local Vulcan, pentru cine nu o cunoaste, beneficiazã de o excursie în Dubai plãtitã din banii vulcãnenilor.

 

Marius MITRACHE

Motivele ar fi, vorbesc anumiti politicieni din Vulcan, meritele deosebite ale politicianului pentru “sãpãtura” permanentã care a determinat-o pe Angela Stoica sã pãrãseascã scena politicã.

Potrivit unor informatii de pe scena politicã vulcãneanã, în Dubai, Alina, vrea sã-l convingã pe Gheorghe Ile, prin toate mijloacele posibile, sã o punã viceprimar. Sãrãcutei, îi este dor de vremea când era a doua doamnã a Vulcanului… Cã doar, între o întrecere pe cãmilele cu douã cocoase, un shopping si un fum de narghilea este timp si de putinã negociere politicã, nu-i asa?  Dacã informatiile noastre sunt corecte, si Alina va fi suficient de convingãtoare, la întoarcea din lumea arabã, fotoliul de viceprimar al municipiului Vulcan nu va mai fi liber.

P.S. Planurile Alinei ar putea fi dejucate, însã, de tanti Morico, care va fi prezentã, non-stop, la dreapta primarului Gheorghe Ile.