Proiectele din Valea Jiului primesc finantare de la Consiliul Judetean

Proiectele din Valea Jiului primesc finantare de la Consiliul Judetean Hunedoara. Este vorba de finantãrile nerambursabile care se acordã în baza Legii 350/2005.
Suma care va ajunge la  asociatiile, ONG-urile si fundatiile din Valea Jiului este de 967.000 de lei. Beneficiari sunt cultele religioase, cluburile sportive, asociatiile culturale si cele de tineret care au depus, în acest scop, proiecte pentru obtinerea de finantare nerambursabilã de la bugetul Consiliului judetean.
Cei mai multi bani sunt distribuiti pentru finantarea proiectelor depuse de cultele religioase care primesc 470.000 de lei, urmeazã 277.000 de lei vor ajunge la finantarea unor cluburi si/sau asociatii sportive, 142.000 de lei pentru finantarea unor proiecte ale asociatiilor pentru tineret si încã 75.000 de lei la alte asociatii din Valea Jiului, pentru  sprijinirea unor proiecte culturale.
Proiectele au fost selectate în baza documentatiilor depuse de solicitanti, care au fost evaluate de o comisie de specialitate, alocarea banilor fiind realizatã în functie de punctajul obtinut. Lista proiectelor finantare în acest an în baza Legii 350/2005 de Consiliul judetean Hunedoara a fost aprobatã în sedinta extraordinarã a Consiliului judetean Hunedoara din 3 iulie 2019.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.