Consiliul Judetean Hunedoara a finantat o serie de investitii în Valea Jiului, iar potrivit  administratorului public Costel Avram, nu existã localitate care sã nu aibã acum lucrãri în derulare, ori deja finalizate.
„În Valea Jiului, fiecare UAT are cel putin o investitie finantatã de CJH pe raza lor. Numai la Uricani sunt douã, fiindcã am preluat si groapa de gunoi, plus spitalul pe care îl dãm în folosintã luna viitoare”, a spus Costel Avram,  administratorul public.
Investitiile au tinut cont de prioritãti si vorbim de drumurile spre munte, de investitiile în infrastructura de apã si canalizare, de sensul giratoriu de la Petrila, de pe DN 66, dar si de o nouã investitie ce va fi scoasã la licitatie în scurt timp în Vestul Vãii Jiului.
„Sãptãmâna aceasta, cel târziu vineri (n.r. azi), va fi scoasã pe SEAP lucrarea de la intersectia cu Petrila, mã refer la sensul giratoriu, iar la finele acestei luni sunt sanse ca si  drumul Valea de Pesti –Runcu, din zona Uricani sã fie scos la licitatie, s-au aprobat indicatorii economici si drumul va fi scos la licitatie”, a mai precizat Avram.
Banii judeteni ajung si în Valea Jiului, iar mersul lucrãrilor este atent supravegheat, asa încât toate sã fie finalizate în conditii optime. De asta se ocupã administratorul public, prezent mereu pe toate santierele.
Diana Mitrache