Peste 600 de kilometri de trasee cicloturistice

Reprezentantii Consiliului Judetean Hunedoara si cei ai Fundatiei Noi Orizonturi s-au întâlnit ieri, la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, în vederea încheierii unui parteneriat care sã stea la baza amenajãrii si modernizãrii a peste 600 de kilometri de trasee cicloturistice în zonele montane ale judetului Hunedoara.
Proiectul, prezentat presedintelui Mircea Flaviu Bobora si administratorului public, Costel Avram, are ca scop dezvoltarea  turismului si valorificarea si pe timp de varã a cadrului natural de care beneficiazã regiunea montanã a Vãii Jiului.
Propunerea este a Fundatiei Noi Orizonturi si sustinutã de oamenii de afaceri din Valea Jiului, va fi analizatã de conducerea CJ Hunedoara,  administratia judeteanã urmând sã se implice în amenajarea a peste 150 de kilometri de trasee.
La discutiile  purtate joi au participat  si reprezentantii  Serviciului Judetean Salvamont si cei ai Asociatiei de Turism Retezat – care au  realizat primele 12 trasee cicloturistice omologate din judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.