Drumul spre Cetãtile Dacice, mãturat de ape

Drumul spre Sarmizegetusa a fost mãturat, din nou, de ape. Ploile torentiale au afectat din nou DJ 705 A, drumul care duce spre Sarmizegetusa Regia
O echipã condusã de administratorul public al judetului Hunedoara, Costel Avram, din care fac parte responsabilii din cadrul Directiei Tehnice din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara, a verificat la fata locului starea DJ 705 A, pe tronsonul cuprins între remiza SPAMI si parcarea  pentru turisti. Ploile au format din nou torenti pe Valea Albã, iar drumul a fost afectat în apropierea parcãrii. De asemenea, viiturile au adus  vegetatie si bolovani pe carosabil.
„Se intervine de îndatã pentru a înlãtura efectele acestor fenomene meteo. Am mai  spus-o si, cu riscul de a mã repeta, cu natura nu te poti pune. Tot ce putem sã facem este sã înlãturãm în cel mai scurt efectele acestor fenomene pentru ca turistii sã poatã ajunge în sigurantã la Sarmizegetusa Regia”, a declarat Costel Avram. Lucrãrile care vor fi executate vizeazã curãtarea carosabilului, consolidarea drumului si curãtarea rigolelor.
Cosmin BACIU

Advertisements