Energeticianul are interdictie în stadionul Jiul

Nu si-a plãtit o serie de facturi si, probabil, cã asta l-a fãcut sã si plece. Vorbim despre proprietarul echipei de fotbal Energeticianul, Nicu Sarcinã, care nu a vrut sã comenteze în vreun fel  plecarea cu toate cele ce i-au apartinut de la Stadionul Jiul din Petrosani.
Primarul din Petrosani spune cã pune pazã, ca sã nu mai poatã intra nicio masinã, dupã ce a  constatat cã a tot luat obiecte din baza sportivã si cã îl va actiona în instantã pentru plãtile restante pe care trebuie sã le  recupereze.
„Luni, i-am rugat pe  cei de la Clubul Sportiv Municipal Jiul sã ia  legãtura cu oficialii de la Energeticianul. Nimeni nu a rãspuns la telefon. Am cerut o situatie cu datoriile pe care le au la primãrie si am constatat cã nu au plãtit chiria de douã luni de zile si am înteles cã au o facturã mare, restantã la ENEL, dar asta e o altã problemã si o regleazã între cele douã entitãti, contractul fiind între ei. Noi am înstiintat ENEL  cã acel contract de închiriere a bazei sportive s-a încheiat si, în sãptãmâna aceasta si cea viitoare vom pune din nou pazã de la politia localã si vom interzice accesul în baza sportivã a celor de la Energeticianul”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi,  primarul municipiului Petrosani. Reprezentanti ai omului de afaceri din Gorj au venit zilele acestea la  stadion si au încãrcat o bunã parte din ceea ce, spun ei, le-au apartinut. Au uitat, însã, sã achite facturile uriase la curent si utilitãti si acum vor fi trasi la rãspundere.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Energeticianul are interdictie în stadionul Jiul

 • 2 iulie 2019 la 19:33
  Permalink

  Dumnezeu ii va judeca pe Nicolae Sarcina si ginerele Alin Zgripcea care au mintit pe iubitori de fotbal din Valea Jiului ca Energeticianul se va numi Jiul Petrosani . Multi care si-au batut joc de cetateni din Valea Jiului au ajuns rau cu boli incurabile ei sau familile lor .

 • 3 iulie 2019 la 06:42
  Permalink

  Olteni tot olteni raman…Urmariti „ascensiune” din ultima perioada a firmei Succes,poate ve-ti intelege de ce …Omu’ avea alte planuri cu „folbalu'” ,dar se pare ca nu-i vor iesi !
  Un oltean negru si mic….

Comentariile sunt închise.