Doru Visan, secretar de stat în Ministerul Energiei, ar putea pierde controlul asupra complexelor energetice Hunedoara si Olteania. Existã informatii potrivit cãrora, locul acestuia ar putea fi preluat de Marius Dumitrascu.
Potrivit presei gorjene, surse neoficiale sustin cã Doru Visan va rãmâne fãrã atributii în privinta celor douã societãti energetice, atributiile sale urmând a fi preluate de noul secretar de stat, Marius Dumitrascu. Acesta a ajuns la Ministerul Energiei în urmã cu câteva sãptãmâni, având sustinerea  ALDE Gorj.
Presedintele ALDE Gorj, sustine cã secretarul de stat Marius Dumitrascu a solicitat, în mod expres, sã se  ocupe de cãrbune.
“El a solicitat de când s-a dus la Ministerul Energiei sã preia partea de cãrbune. Nu este încã un ordin dat de ministru în sensul acesta”, a declarat Ion Iordache, presedintele ALDE Gorj, potrivit Pandurul.  Doru Visan a fost numit de cãtre  premierul Sorin Grindeanu, în data de 11 ianuarie 2017,  secretar de stat în Ministerul Energiei, în locul lui Aristotel-Marius Jude. Doru Visan a ocupat din 2013 functia de director al termocentralei de la Paroseni.
Cosmin BACIU