Luna iulie a început în fortã cu noi lucrãri la drumurile judetene

Chiar din prima zi a lunii iulie  au început lucrãrile la drumul judetean care face legãtura între localitãtile Lãpugiu de Jos si Lãpugiu de Sus. Investitia este finantatã din bugetul judetului Hunedoara si, la finalizare, va asigura un trafic rutier în conditii ridicate de sigurantã si confort.
„Aceastã lucrare nu este mai putin importantã fatã de altele, pentru cã, si asfaltarea acestui drum va duce la îmbunãtãtirea conditiilor de trai pentru locuitorii judetului nostru. Un drum bun înseamnã mai putine reparatii la masini, dar si conditii de sigurantã ridicate. Sigur cã toate drumurile sunt importante, dar ca administratori, trebuie sã intervenim cu  prioritate acolo unde întâlnim cele mai  delicate situatii. Dacã lucrurile merg bine, lucrãrile la acest drum vor fi gata în aceastã sãptãmânã”, a declarat  Costel Avram.
Lucrãrile executate la acest drum  presupun plombãri si turnare de covor asfaltic, în functie de starea drumului pe sectoarele vizate. De asemenea, reprezentantii Consiliului Judetean, împreunã cu autoritãtile locale au efectuat o vizitã de lucru în teren, pe DJ688 Dobra-Roscani-Bãtrâna, unde urmeazã sã înceapã alte lucrãri.
„Drumul judetean din aceastã zonã are nevoie de lucrãri de interventie, el fiind important nu numai pentru localnici, dar si pentru însãsi dezvoltarea zonei. Acolo unde se impune vor fi turnate noi covoare asfaltice, iar unde se poate vor fi executate plombãri”, a declarat Costel Avram. Pe acest drum vor fi turnati aproape 19.000 de metri pãtrati de asfalt, fiind  prevãzute si lucrãri de defrisãri.

Advertisements

Un comentariu la „Luna iulie a început în fortã cu noi lucrãri la drumurile judetene

  • 2 iulie 2019 la 19:37
    Permalink

    Pe noi din Valea Jiului ne intereseaza modernizarea drumurile judetene de aici (ex . drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , drumul judetean Vulcan – Merisor , …) sau demersuri la guvernul PSD pentru drumul DN 7A .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.