Incendiul de la sfârsitul sãptãmânii trecute a creat panicã si a distrus o bunã parte din service-ul de la intrarea în Petrosani.
Cei de acolo spun cã s-aureorganizat din mers, cã fac tot posibilul ca clientii lor sã nu simtã nimic si, în ciuda pierderii uriase, activitatea a fost total repornitã.
„Am reusit sã ne reorganizãm în totalitate în partea veche a service-ului, în zona de clãdiri neafectate. Suntem 100% functionali, putem sã ne onorãm toate programãrile fãcute înainte de clientii nostri si important este cã suntem aici Echipa este aici si lucrãrile le vom face la acelasi nivel de calitate si nu cred cã vom întâmpina probleme ”, a precizat Ovidiu Lascãr, proprietarul Lascãr Service.
Un puternic incendiu a izbucnit, sãptãmâna trecutã, joi, la prânz, iar o halã întreagã a fost distrusã si o parte din birourile de la etajul clãdirii. Unul dintre angajati a fost transportat la spital, dar a fost chiar a doua zi  externat, iar proprietarii masinilor care au ars în incendiu vor fi despãgubiti.
„Din fericire, nu am avut victime, clientii sunt în regulã, multumim lui Dumnezeu, cã putea sã fie si mai rãu. Pagubele sunt, într-adevãr, mari, îmi pare nespus de rãu pentru clientii care aveau masinile în lucru si vã dati seama cã au si ei pierderi, dar vor fi despãgubiti”, a mai spus proprietarul.  Pompierii spun cã focul a izbucnit de la o scânteie, în incinta unei hale încãlzitã si în care erau vapori de combustibil. Patru masini au fost  distruse, ele fiind în lucru în acel moment, în halã. Mecanicii s-au  reorganizat, însã, total si activitatea continuã, pentru cã sunt clienti ce asteaptã sã îsi repare aici masinile.
Diana Mitrache