Apa Serv pregãteste licitatia pentru introducerea apei în Pasul Vîlcan!

Toatã documentatia pentru introducerea apei si a canalizãrii în Pasul Vîlcan, una dintre statiunile din Valea Jiului ce prinde contur, este finalizatã.
Urmeazã sã fie realizatã o retea lungã de aproape 4.000 de metri, pe o diferentã de nivel de 220 de metri si investitia va fi realizatã cu  bani din dividende. În cazul în care  nu sunt scoase la timp  la licitatie aceste lucrãri importante pentru dezvoltarea statiunii, administratorul public al judetului Hunedoara, Costel Avram  spune cã vor fi luate mãsuri administrative pentru cã  nu mai pot fi tolerate întârzierile.
„La 15 iulie are termen Apa Serv, dacã  nu decapitez. Vor fi demiteri, dacã în 15 iulie, Apa Serv nu scoate pe SICAP licitatia pentru apã din Pasul Vîlcan. Am rezolvat cu drumul, canalizarea”,  a spus Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara. Pasul Vîlcan va deveni astfel ce a de a doua statiune de munte ce va avea canalizarea si alimentarea cu apã  potabilã realizatã, dupã Straja, unde lucrãrile au fost finalizate anul trecut.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.