Trenuri intarziate sute de minute in Defileu

Toate trenurile care trebuiau sa treaca prin Defileul Jiului vineri noaptea au avut de suferit din cauza furtunii, iar calatorii au stat sute de minute in plus, in vagoane. Numai garnitura ce venea de la Mangalia a avut 131 de minute intarziere, in timp ce garnitura ce a plecat din Bucuresti spre Cluj avea peste 300 de minute intarziere.
Traficul feroviar in Defileul Jiului s-a desfasurat cu dificultate, dupa ce furtuna de noaptea trecuta a afectat linia de inalta tensiune intre statiile Lainici si Meri. Potrivit responsabililor de la CFR din statia Petrosani, trenurile au fost oprite din cauza liniilor de inalta tensiune ce s-au rupt de la vânt si calatorii au fost apoi transbordati pâna in statia Livezeni din Petrosani, cu o locomotiva Diesel.
Trenul inter regio 2023 Târgu – Jiu – Simeria a ajuns la destinatie cu 500 de minute intarziere, iar trenul 2081 Craiova – Petrosani avea peste 150 de minute intarziere. Intarzieri mari au avut si trenurile inter regio Bucuresti-Cluj (331 de minute) si Mangalia – Arad.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Trenuri intarziate sute de minute in Defileu

 • 28 iunie 2019 la 22:22
  Permalink

  Daca Cfr ar curata periodic zonele de langa calea ferata sigur nu ar fii probleme .Dr cand tu ai Iarba cat casa de mare ,plus alte balarii lasate la care mai adaugau copaci ce ne mai miram.Momentan sunt in Olanda si nu am vazut iarba mai mare de 10 cm crescuta la distanta de 5 m minim fata de calea ferata

  Răspunde
  • 2 august 2019 la 23:16
   Permalink

   ?ara asta nu o mai salveaz? nimeni. Vai de mama noastr?.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.