Locuitorii din Vulcan au ocazia sã circule pe strãzi în care s-a mai turnat asfalt în gropi, însã, de covor asfaltic, mai ales pe arterele grav afectate, încã nu poate fi vorba.
Asta spune primarul Gheorghe Ile, care recunoaste cã are acum bani doar pentru plombãri si,  pentru drumul spre Crividia spre exemplu, asteaptã  licitatia pe proiectul Grupului GAL. Pânã atunci, va asfalta doar artera spre bariera de peste calea feratã.
„Pânã la linia de cale  feratã, completãm acele gropi în asfalt. Partea de Crividia propriu-zis, este pe un alt proiect si încã nu a fost lansarea acestuia. Nu avem fondurile necesare si este doar proiectarea fãcutã. Dar am reusit sã plombãm toate gropile de pe DN 66, acum suntem spre Brazi si în  interiorul comunitãtii  plombãm. Celelalte, din afara localitãtii sunt proiecte mari, cu sume destul de mari”, a spus Gheorghe Ile, primarul din Vulcan.

Prin luna februarie, localnicii din Crividia au protestat la una dintre sedintele de consiliu local, pentru starea proastã a drumului. Sunt sute de oameni care locuiesc în acest cartier aflat mai sus de mina Vulcan, pe drumul ce duce spre Merisor, care au strâns semnãturi si care au cerut sã fie scosi din izolare. Proiectul pe GAL (Grupul de Actiune Localã) are valoarea de 220.528,03 de lei, din care administratia localã dã aproximativ 1.801,91 de lei, partenerii având si ei o parte din cofinantare de 4.321,72 de lei. Banii sunt pentru întocmirea strategiei de dezvoltare localã, iar una dintre cele 5 zone ce va fi revigoratã este cea din Cartierul Crividia.
Diana Mitrache