Neatentie mortalã a unui sofer din Aninoasa

Victima a fost lovitã de douã masini si a murit pe loc. Vinovat de producerea tragediei este un sofer de 46 de ani, din Aninoasa, care a deschis portiera masinii fãrã sã se asigure, chiar în fata biciclistului.
Tragedia a avut loc miercuri la prânz la Lupeni, iar ciclistul decedat este un localnic de 53 de ani.
Acesta mergea pe strada Tudor Vladimirescu, din directia de mers Lupeni – Vulcan, pe bandã a doua de circulatie, si a fost lovit de portiera unui autoturism care stationa pe banda I de circulatie, pe acelasi sens de mers.
”Conducãtorul respectivului autoturism (…) a deschis portiera stânga-fatã a masinii fãrã sã se asigure, iar biciclistul lovit de portierã s-a dezechilibrat si a cãzut pe carosabil, imediat fiind lovit de autoutilitara condusã de un tânãr de  21 de ani, din Lupeni, care se deplasa pe aceeasi directie de mers”, precizeazã Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara. Victima n-a putut fi salvatã în ciuda eforturilor echipelor de prim ajutor sosite la locul accidentului.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Neatentie mortalã a unui sofer din Aninoasa

 • 21 iunie 2019 la 09:44
  Permalink

  Adic? daca-i mort nu mai are loc im masina ambulantei ,ca sa fie transportat cu o camioneta ? Dispare orice urma de bun simt dup? ce ai murit ?

  Răspunde
  • 21 iunie 2019 la 21:58
   Permalink

   Legal nu au voie sa ia un decedat in masina de ambulanta sau SMURD. Nicaieri in lume! Nu e vb de bun sau rau simt…sunt norme legale

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.