Lupeni: Apel de proiecte pentru îmbunãtãtirea competitivitãtii întreprinderilor mici si mijlocii

Autoritãtile locale de la Lupeni informeazã asupra faptului cã a fost lansat apelul de proiecte pentru îmbunãtãtirea competitivitãtii întreprinderilor mici si mijlocii.
10,77 de milioane de euro sunt disponibile în cadrul apelului 2 de proiecte pentru Prioritatea de Investitii 2.1.A-Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facili-tarea exploatãrii economice a ideilor noi si prin încurajarea creãrii de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – Microintreprinderi, a precizat primarul Lupeniului, Lucian Resmeritã.
Beneficiarii sunt microintreprinderile cu un istoric de functionare de minim 1 an din mediul urban, precum si incubatoarele si acceleratoarele de afaceri (în calitate de agenti economici). Se vor finanta constructia/ modernizarea si extinderea spatiului de  productie / servicii IMM, inclusiv dotarea cu active corporale (achizitionarea de terenuri si spatii,  constructii noi necesare desfãsurãrii activitãtilor specifice, dotarea cu echipamente, etc) si necorporale (tip brevete, licente, etc. si alte  drepturi si active similare); Crearea/ modernizarea/ extinderea incubatoarelor / acceleratoarelor de afaceri, inclusiv dezvoltarea serviciilor aferente.
Cererile de finantare pot fi depuse începând cu data de 8 iulie 2019.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.