Ati vãzut-o?

olitistii cautã o minorã, din municipiul Petrosani, care a plecat de acasã la sfârsitul sãptãmânii trecute si nu a mai revenit. Persoanele care detin informatii utile anchetei sunt rugate sã sesizeze cea mai apropiatã unitate de politie sau sã apeleze numãrul unic de urgentã 112.
În data de 09.06.2019, Politia Municipiului Petrosani a fost sesizatã  de cãtre o tânãrã din localitate cu privire la faptul cã nepoata sa, CAZACU ALEXANDRA-PATRICIA-OTILIA (foto), în vârstã de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, din Petrosani,  în seara zilei de 08.06.2019, în jurul orei 19:00, si nu a mai revenit.
Din primele cercetãri, politistii au stabilit cã minora, care locuieste de circa 7 luni la domiciliul bunicii paterne, a mai fost plecatã în mod voluntar de acasã si cu alte ocazii, însã, de fiecare datã a revenit, dupã circa douã-trei sãptãmâni.
Semnalmentele minorei: înãltime 1,60 – 1,65 m, constitutie slabã, ochi albastri, pãr lung vopsit negru. Ca si semne particulare, prezintã multiple cicatrici pe brate, picioare si în zona gâtului.
La data plecãrii, minora era îmbrãcatã cu pantaloni de culoare neagrã, tricou alb, hanorac negru si încãltãminte tip sport de culoare neagrã si nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.
În urma primirii sesizãrii, politistii au demarat activitãti investigative si de cãutare, în vederea depistãrii fetei, fatã de care a fost solicitatã mãsura urmãririi nationale.

Advertisements