Tatãl care si-a abuzat sexual fetita este nemultumit de pedeapsã

Bãrbatul a fost gãsit vinovat în prima instantã de cel putin douã acte de agresiune sexualã. Victimã a fost propria copilã, o fetitã de doar 10 ani.
Belus Dorin a fost condamnat pentru comiterea infractiunii de agresiune sexualã, dupã ce si-a abuzat în mod repetat fiica de 10 ani. Judecãtoria Deva l-a  condamnat la pedeapsa de 3 ani si jumãtate de închisoare cu executare, pentru sãvârsirea infractiunii de agresiune sexualã  (cel putin douã acte materiale). Totodatã, instanta de fond i-a interzis,  printre alte drepturi, pe o perioadã de cinci ani dupã executarea pedepsei si dreptul de a fi tutore sau curator. Tatãl abuzator nu are voie sã mai comunice cu fiica sa minorã, cu sora ei ori cu mama acestora. Individul trebuie sã plãteascã si 10.000 lei, cu titlu de daune morale.
Sentinta nu a fost una definitivã, astfel cã individul a atacat-o cu apel. Dosarul sãu va ajunge pe rolul Curtii de Apel Alba Iulia, iar solutia pronuntatã de completul de apel va fi definitivã. Belus Dorin Gheorghe de 46 de ani, din comuna Burjuc, a fost dat în vileag de copilã abia dupã ce mama acesteia s-a întors acasã de la muncã din Germania. Copila ar fi fost atinsã în zonele intime de cãtre bãrbat, ca mai apoi  acesta sã se masturbeze. Anchetatorii mai spun  cã urmãrea ca în cazul în care era prins sã poatã nega cã ar fi întretinut raporturi sexuale cu fiica sa.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Tatãl care si-a abuzat sexual fetita este nemultumit de pedeapsã

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.