Cerc de suspecti în cazul caselor de pariuri pradate

Suspectii au actionat la adãpostul întunericului si au reusit sã plece cu peste 11 mii de lei.
Douã puncte ale unor societãti comerciale care au ca obiect de activitate jocurile de noroc au fost sparte de unul sau mai multi indivizi. Cele douã case de pariuri sportive sunt amplasate în cartierul Aeroport din municipiul Petrosani, aveau sisteme de alarmã si contracte de pazã cu o societate de profil. În ciuda acestui lucru, ambele au rãmas fãrã peste 11 mii de lei. Din prima unitate atacatã, hotii au furat 6800 lei, iar din cealaltã în jur de 5000 de lei.Potrivit purtãtorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat si se fac cercetãri pentru prinderea autorilor si recuperarea prejudiciului. Acesta mai spunã cã existã un cerc de suspecti, iar modul de operare în ambele cazuri este asemãnãtor.
”În ambele situatii s-a intrat pe timp de noapte prin fortarea usii de acces si s-au sustras sume de bani”, a precizat Nitu. Sistemele antiefractie ale societãtilor au functionat si alarmat firma de pazã cu care au contract, însã pânã la sosirea echipei de interventie hotii s-au fãcut nevãzuti.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Cerc de suspecti în cazul caselor de pariuri pradate

  • 12 iunie 2019 la 23:13
    Permalink

    gainarii tipice vaii jiului….spargeri, talharii, batai, bautura peste masura …saracie ….un aspect gretos si mohorat al intregii zone care pe zi ce trece se scufunda tot mai adanc…..cu niste blocuri prapadite multe decuplate de la utilitati prin unele crescand vegetatie ….. cu niste prapaditi care de abia isi mai duc zilele…..o discrepanta uriasa fata de restul tarii vazuta de catre oricine viziteaza zona

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.