Circa un milion de lei pentru transportul minerilor

Complexul Energetic Hunedoara pune la bãtaie circa un milion de lei pentru transportul salariatilor la si de la locul de muncã.
Douã contracte au fost scoase la licitatie, iar societatea energeticã asteaptã ofertele din partea transportatorilor pânã în data de 3 iulie. Unul dintre contracte, “respectiv servicii de transport persoane cu sofer, pentru transportul personalului la si de la locul de muncã – închiriere microbuz cu minim 19 de locuri pe scaune pentru pasageri” are o valoare cuprinsã între 169.681 si 308.970 de lei. Acesta prevede transportul angajatilor minelor Vulcan si Lupeni.
Al doilea contract are o valoare cuprinsã între 334.950 si 606.650 de lei si prevede “servicii de transport persoane cu sofer, pentru transportul personalului la si de la locul de muncã – închiriere autobuz cu minim 43 de locuri pe scaune pentru pasageri”. Contractul vizeazã transportul salariatilor minelor Vulcan, Lupeni si Lonea.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Circa un milion de lei pentru transportul minerilor

  • 11 iunie 2019 la 19:28
    Permalink

    cat sunt bani la bugetul statului nu ne facem probleme nici cu transportul nici cu contractul colectiv de munca nici cu inchiderea minelor ,dormim linistiti

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.