Dupã îndelungi controverse care s-au iscat în jurul teatrului din Petrosani, Consiliul Judetean Hunedoara organizeazã concurs pentru ocuparea postului de manager.
Cosmin Rãdescu si-a pierdut mandatul de manager dupã ce în urma evaluãrii organizate de Consiliul Judetean Hunedoara acesta nu a reusit sã obtinã 7 puncte. În urma evaluãrii, Cosmin Rãdescu a obtinut 6,37 de puncte, insuficiente pentru a putea continua ca manager în fruntea institutiei de culturã din Valea Jiului. În locul sãu, dupã îndelungi controverse, a fost numit ca manager interimar Irina Burghiu Anutoiu. Acum, Consiliul Judetean Hunedoara organizeazã concursul de proiecte de management pentru Teatru Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petrosani.
Data limitã pentru depunerea proiectelor de management si a dosarelor de concurs este 27 iunie 2019, ora 16.00 (la Serviciul resurse umane, salarizare si gestiunea functiei publice din cadrul CJ Hunedoara).
“Dupã selectia dosarelor, va urma analiza individualã a proiectelor de management. Pe data de 9 iulie va avea loc sustinerea proiectelor de cãtre candidati. Rezultatele finale vor fi afisate dupã solutionarea eventualelor contestatii, pe data de 19 iulie 2019”, aratã informarea CJH.
Cosmin BACIU