Consilierul judetean Alina Dunca face lobby pentru asfaltarea unui segment a drumului judetean din Aninoasa. Acesta face legãtura între localitãtile Iscroni si Aninoasa.
„Vreau sã vã întreb pe dumneavoastrã si colegii consilieri ce facem cu orasul Aninoasa? In acest sens, am rugãmintea si, totodatã, solicitarea sã faceti toate demersurile necesare pentru reabilitarea si asfaltarea a 2,5 km de drum judetean, care face legãtura între localitãtile Iscroni si Aninoasa”, a spus consilierul judetean, Alina Dunca, în plenul sedintei de Consiliu Judetean.
Drumul judetean DJ 666B: DN66A(Iscroni) – Aninoasa,cuprins între km 0+000 si km 5+750 a trecut în administrarea CJ Hunedoara din anul 2015. Pe lista celor mai rele drumuri judetene a fost inclus si acest drum. Pe lista celor mai rele drumuri judetene din Hunedoara se aflã: DJ 660 A Câmpul lui Neag – limita cu judetul Gorj (6,4 kilometri); DJ 666 Vulcan – Merisor (2 kilometri); DJ 666 B Iscroni – Aninoasa (6 kilometri). Din 1325 de kilometri de drumuri judetene, aproape 437 de kilometri de drum sunt în stare rea, aratã statistica CJ Hunedoara.
Cosmin BACIU