Bloc social cuprins de un incendiu

Aproape 30 locatari au fost evacuati din imobilul în care a izbucnit un incendiu la finele  sãptãmânii trecute. Unsprezece persoane, între care trei copii si o gravidã, au ajuns la spital.
Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc social din Hunedoara, iar familiile care au locuinte în bloc au rãmas captive în apartamente din cauza fumului a cuprins casa scãrii. Pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii iar 11 dintre acestea au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a spitalului municipal din Hunedoara, cu forme usoare de intoxicatie cu fum.
„Dintre acestea, sapte adulti, o gravidã si trei copii intoxicati usor cu fum si cu atacuri de panicã au fost transportati la UPU Hunedoara”, a precizat purtãtorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda. La fata locului au intervenit cinci ambulante, patru masini de stins incendii si o autospecialã de transport victime multiple. Pompierii militari au  lichidat incendiul în  câteva minute, focul  manifestându-se în interiorul unui apartament în care se aflau diverse obiecte ce s-au aprins de la flãcãri. Din cauza incendiului, s-au degradat instalatiile electrice de pe casa scãrii si au fost afectate usile de la apartamentele învecinate celui în care a apãrut focul. Dezastrul ar fi pornit de la o improvizatie la instalatia electricã, însã  specialistii ISU Hunedoara vor stabili cu certitudine cauza.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.