Petrila: Au început lucrãrile de anvelopare a mai multor blocuri

 

Mai multe blocuri din orasul Petrila urmeazã a fi modernizate. Este vorba de eficientizarea  energeticã a clãdirilor.
Astfel, au început lucrãrile de executie la blocul 3 din strada 8 Martie din cadrul proiectului: „Eficientizare termicã clãdiri rezidentiale oras Petrila etapa VI” si totodatã au demarat lucrãrile la blocurile nr. 11 si 43 din strada 8 Martie.
Obiectivul general al prioritãtii de investitii constã în sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizãrii energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clãdirile publice, în sectorul locuintelor, dar si îmbunãtãtirea imaginii arhitecturale a orasului Petrila prin renovarea exterioarã în urma  reabilitãrii termice a blocurilor. Valoarea totalã a proiectelor este de  5.280.081  lei.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/cronicav/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47