O lume minunatã pentru copiii din Lupeni

Personaje îndrãgite din desenele animate sau din cãrtile cu povesti, sute de copii, multã veselie, culoare si o vreme caldã au fost ingredientele principale ale zilei de duminicã, 2 iunie, de la Lupeni.
Acolo au avut loc actiuni dedicate copiilor, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni au organizat evenimentul denumit “O lume  minunatã”. Cei mici, dar si cei mari au avut parte de o serie de  surprize.
“Pentru noi ca reprezentanti ai administratiei locale, dar si ca pãrinti este important sã le oferim copiilor un mediu armonios în care sã se dezvolte. Acest lucru trebuie sã îl facem în fiecare zi. Astfel, am profitat de Ziua Internationalã a Copilului si am decis sã organizãm mai multe actiuni dedicate celor mici, dar si pãrintilor sau bunicilor acestora. Veselia copiilor este molipsitoare. Zâmbetul acestora este cel mai bun remediu pentru oricine. Mã bucur cã si vremea a tinut cu noi si ne-am putut bucura  alãturi de copii”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.

Dupã ce Donald, Minnie si Mickey le-au împãrtit bomboane celor mici, Andrei Popa si îndrãgita artistã  Bibi le-au cântat celor prezenti în parcul CAP din municipiul Lupeni.
Cei mici au fost foarte încântati de  personajele de desene animate si toti au vrut sã facã o fotografie cu îndrãgitele personaje. ‘ Am venit aici cu mama ca sã mã distrez cã este ziua copilului. Îmi place tare mult.’ spune un bãietel cu un balon în mânã. “Este foarte  frumos si am fãcut  pozã cu Donald si cu Minnie si am primit bomboane” spune  si o fetitã.
Cosmin BACIU

Advertisements