Un film în care trei cetãteni descarcã mobilã  veche dintr-o dubã, pe un deal din municipiul Vulcan, a creat multã vâlvã, dar nu doar în mediul on-line, acolo unde a fost postat.  Martorii incidentului, extrem de dezaprobat de cei care au urmãrit postarea pe facebook, au indicat si numãrul masinii din care era aruncatã în zona verde, mobila, iar primarul a decis sã îi amendeze pe cei care detin duba.
Mai mult, dupã acest incident,  Gheorghe Ile spune cã a sesizat si Garda de Mediu, pentru cã este absolut revoltãtor gestul lor. Discutia a fost generatã si în Consiliul Local, în cadrul sedintei, de Florin Govor, unul dintre consilierii locali de la Vulcan, ocazie cu care a aflat cã proprietarii au fost amendati cu 5.000 de lei, dar cã primarul a chemat si Garda de Mediu. „Garda de Mediu a fost sesizatã, iar ei pot sã dea o amendã de la 10.000 de lei, pânã la 100.000 de lei si pot pune sechestru pe masina ce a transportat gunoaiele respective. Vom vedea ce va face în acest caz”, a spus  Gheorghe Ile.
Albiile râurilor sunt pline de astfel de deseuri pe care oamenii le aruncã si este pentru prima datã când cineva ia si atitudine, îi filmeazã pe cei incriminati si, mai apoi, administratia localã se autosesizeazã.
Diana Mitrache