Membrii CA de la SNIM, revocati si renumiti

Membrii Consiliului de Administratie al Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului au fost revocati, ca mai apoi sã fie renumiti.
Decizia a fost luatã la începutul acestei luni de Adunarea Generalã a Actionarilor. O singurã schimbare a fost operatã. În locul lui Ionut Eduard Nuicã a fost numitã Moise Iuliana.
În acest sens, AGA a SNIMVJ a decis în data de 2 mai “revocarea doamnelor Alina Luminita Catan si Ileana Petre si a domnilor Gheorghe Bobar, Ionut Eduard Nuicã si Dorel Rusu, din calitatea de administrator provizoriu al Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului SA, ca urmare a expirãrii duratei mandatului acestora la data de 01.05.2019”.
Acelasi for,  la articolul 2 a decis “alegerea începând cu data de 02.05.2019, în calitate de administrator provizoriu al Consiliului de Administratie al Societãtii Nationale de Închideri  Mine Valea Jiului SA, a doamnelor Alina Luminita Catan, Ileana Petre si Moise Iuliana si a domnilor Gheorghe Bobar, Dorel Rusu pe locurile rãmase vacante ca urmare a revocãrii din calitatea de membri provizorii ai Consiliului de Administratie a persoanelor mentionate la pct. 1”.  Noii membri ai Consiliului de Administratie au fost numiti pe o perioadã de 4 luni.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Membrii CA de la SNIM, revocati si renumiti

  • 29 mai 2019 la 21:44
    Permalink

    multumim psd baronii psd bobar ,anghel transformator si raducu alcool au incasat miliarde sa inchida valea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.