Natalia Intotero a pierdut de Ziua Românilor de Pretutindeni

Ziua Românilor de Pretutindeni este sãrbãtoritã, începând cu anul 2015, în  ultima duminicã a lunii mai, respectiv la 26 mai, anul acesta, fix în ziua alegerilor europarlamentare.  Si, cum fostul  ministru al românilor de pretutindeni este Natalia Intotero, înfrângerea acesteia a venit într-o zi total nepotrivitã pentru PSD.
Nu prea are sanse sã ajungã în Parlamentul European, dupã cum aratã  calculele si este surprinzãtor cum a pierdut în zona din care vine Natalia Intotero, cea care a beneficiat de sustinerea neconditionatã a partidului, a  premierului si a altor ministri veniti în  campanie aici. Valea Jiului i-a dat votul PSD, însã, nu a fost suficient.
„Nu am pierdut-o noi pe Natalia, nici nu am  câstigat-o. Ea a  candidat, nu a reusit sã valorifice votul. Cel putin în momentul de fatã, se pare cã nu intrã. Nu stiu dacã am pierdut-o, rãmâne de vãzut ce se întâmplã. Poate renuntã unul sau doi dintre colegi si  atunci urcã iar. Nu avem numãrãtoarea finalã si pot exista surprize. Poate chiar locul 11 (n.r. locul pe care se aflã Natalia Intotero) sã ajungã, însã, dureros este faptul cã nu s-a obtinut un rezultat mai bun si în partea cealaltã a judetului, mai ales având candidat de acolo. Nu trebuie sã ne ascundem dupã deget, dar, în momentul în care ai si candidat este de sperat cã obtii rezultate mai bune si de pe zona de unde vine  candidatul ”, a spus senatorul Cristian Resmeritã,  coordonatorul  campaniei în Valea Jiului, pentru PSD.
Din judetul Hunedoara, îl vom avea cu sigurantã în Parlamentul European pe Iuliu Winkler de la UDMR, si pe Siegfried Muresan de la PNL.  În plus, fix de  Ziua românilor de  pretutindeni, oamenii din Diaspora au stat la cozi infernale si si-au exprimat nemultumirea pentru modul în care au fost organizate alegerile  în sectiile din strãinãtate.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Natalia Intotero a pierdut de Ziua Românilor de Pretutindeni

  • 27 mai 2019 la 20:33
    Permalink

    Presedinte PSD pe judet trebuie sa fie din Valea Jiului iar presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara trebuie sa fie tot din Valea Jiului .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.