Politistii batausi de la Uricani, cercetati penal

Cei doi politisti din cadrul Politiei Orasului Uricani acuzati de un localnic ca l-au batut cu bestialitate in sectie sunt cercetati penal  de procurori.

Fiind vorba de ofiteri judiciaristi, politistii acuzati de un barbat de 31 de ani din Uricani, ca l-au batut pana l-au desfigurat, sunt cercetati penal de catre procurori.

„In cazul de la Uricani este un dosar penal, insa fiind vorba de ofiter de Politie Judiciara, cercetarile sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de per langa Curtea de Apel Alba”, a explicat Adriana Voina din cadrul Biroului de Presa al IPJ Hunedoara.

Cercetarea politistilor inca n-a fost finalizata de catre procurori, astfel ca pana in acest moment ancheta paralela derulata de Inspectia Interna a IPJ nu s-a lasat cu sanctiuni disciplinare pentru politistii suspectati de agresiune.

Cei doi angajati ai Politiei Uricani sunt acuzati de Costel Stroe ca pe datat de 8 august a.c. a fost bagat cu forta in

sediul politiei unde sustine ca a mers sa depuna o reclamatie, a fost acuzat de ultraj si apoi batut ore in sir.

Dupa ce a scapat din mana politistilor, a fost dus imediat la Spitalul Lupeni si de acolo, trimis de urgenta la Petrosani. Pentru ca ranile sale, majoritatea la cap si fata, erau grave, a fost trimis la Deva, iar medicii de aici, dupa examene de specialitate, au decis ca trebuie dus la Timisoara.

Victima a suferit mai multe operatii dupa ce a avut maxilarul rupt, iar medicii au constatat ca are nevoie da mai mult de o luna de zile pentru ingrijiri medicale.

Maximilian Ganju

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.