DN 7A, în litigiu între firma care nu a lucrat si district

Nu sunt bani ca drumul spre Voineasa sã fie reabilitat. Au existat, în bugetul alocat anul trecut, însã, firma care a câstigat licitatia nu a fãcut nimic.
Mai mult, acum existã un proces prin care constructorul, care desi nu a lucrat, nu renuntã la proiect. Procesul este între constructor si Districtul de drumuri Craiova. Lucrurile sunt încurcate si singurul adevãr este cã drumul este absolut impracticabil.
„Acolo este o problemã la care încã nu i-am gãsit rezolvarea. Anul acesta, cei de la regionala de drumuri Timisoara, pe barba lor, au deszãpezit, fiindcã, de la pod Jiet, pânã la limita judetului Hunedoara, portiunea de drum apartine de regionala Craiova”, a explicat Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara.Mai mult, acum firma care trebuia sã lucreze, se judecã cu drumarii.
„Au cerut sã le predea din nou drumul spre districtul Timisoara, dar din pãcate, este în administrare cãtre firma care nu si-a fãcut treaba. Ei sunt cei care refuzã sã o restituie regionalei Craiova, ca aceasta sã o dea la Timisoara. Este un proces si, pânã el se terminã, cei care suferã sunt oamenii de pe acest drum. Eu cred cã, dacã regionala Timisoara ar avea acest drum înapoi, ar putea da niste bani. Nu înseamnã cã au banii pentru  reabilitarea lui”, a mai  completat Avram.  Lucrãrile ar trebui sã se desfãsoare în 4 puncte si vor avea loc între km 86+601 si km 105+120, iar beneficiarul investitiei este Directia Regionalã de Drumuri si Poduri Craiova, dacã nu se va decide sã treacã la Timis. Lucrãrile ar trebui  sã fie executate de Straco Grup. Termenul de executie, însã, este total depãsit, mai ales cã lucrãrile trebuiau sã înceapã în 19 mai 2015 si sã se finalizeze un an mai târziu.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „DN 7A, în litigiu între firma care nu a lucrat si district

 • 26 mai 2019 la 19:52
  Permalink

  Isi bat joc de cetateni Vaii Jiului care isi rup masinile pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca , nu se poate asa ceva in tara cum Ministrul Transporturilor domnul Cuc rupe contractul cu firma si organizeaza alta licitatie la drumul de centura al Tecuciului iar la noi pentru DN 7A se lungeste an de an sub diverse motive . Ce face domnul Cristian Resmerita senator al Vaii Jiului dar domnul deputat Laurentiu Nistor care este si presedinte PSD pe judet ??? Cetateni Vaii Jiului au votat tot timpul 29 de ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Gorj , Valcea , …

 • 26 mai 2019 la 21:21
  Permalink

  Chiar isi bat joc de cetateni Vaii Jiului care nu pot sa mearga spre Transalpina .

 • 26 mai 2019 la 22:10
  Permalink

  Declarativ prin presa locala politicieni PSD si guvernul PSD – ALDE spun ca vor sa dezvolte turismul in Valea Jiului dar ei nu vor sa asfalteze DN 7A din Cheile Jietului invocand motive . Alo PSD opriti mincina si dezvoltati turismul in Valea Jiului asa cum ati facut in Gorj cu drumul Transalpina !

Comentariile sunt închise.