Sute de flori au fost amplasate de angajatii de la societatea de gospodãrire a orasului, SC EDIL SAL PREST peste tot în orasul Petrila, lucru ce a schimbat în bine imaginea orasului.
Florile au fost plantate atât în rondurile din parcurile si aleile localitãtii, dar ghivece si jardiniere au fost folosite si pentru amenajarea balustradelor podurilor ori a stâlpilor de iluminat
„Au fost amplasate sute de flori în ghivece, împodobind toti stâlpii de electricitate si balustradele podurilor de pe strada Republicii. Mai mult decât atât, au fost plantate flori în tot orasul, începând de la intrarea în oras,  pe marginea arterei principale si în intersectii. Ne preocupã în fiecare zi ca orasul sã arate frumos, iar florile nu fac altceva decât sã aducã un plus de culoare si frumusete”, spune Doinita Maria Bãlanesc, directorul Edil Sal Prest. Angajatii societãtii de gospodãrie se vor ocupa de întretinerea rondurilor florale si a ghivecelor amplasate pe domeniul public. Pe de altã parte, conducerea societãtii îi roagã pe locuitorii Petrilei sã pãstreze acest peisaj floral care a colorat fata orasului.