Individul a apelat la o cale extraordinarã de atac, cererea sa fiind luatã în discutie de magistratii Judecãtoriei Petrosani. Bãrbatul se aflã în puscãrie pentru tâlhãrie calificatã.
Oprinescu Ciprian Valeriu a cerut revizuirea sentintei de doi ani de închisoare la care a fost condamnat pentru cã a tâlhãrit un petrosãnean.
Desi n-a mai atacat solutia instantei de fond, individul revine acum cu o cerere de revizuire prin care sperã sã-i convingã pe magistrati cã prima solutie nu este justã. Bãrbatul a ajuns în puscãrie dupã ce a ademenit un pensionar din Petrosani în spatele unui hotel din centrul municipiului  folosindu-se de o strategie ineditã.  L-a ”agãtat” pe om în zona de promenadã a localitãtii si i-a  propus sã-l ducã la o tânãrã, unde ar fi avut parte de o partidã de amor. Ca sã-l convingã i-ar fi arãtat victimei poze cu o tânãrã în tinutã provocatoare pe care le avea pe  telefonul mobil.  Victima a muscat momeala dar, în loc de sex, a fost atacat si jefuit. Recidivistul i-a pulverizat în fatã o  substantã iritant  lacrimogenã si apoi l-a buzunãrit. A gãsit asupra bãtrânului 180 de lei si dupã ce i-a luat banii s-a fãcut nevãzut.
Maximilian Gânju