Masinã incendiatã de un tânãr din Petrila

Un petrilean de 25 de ani este cercetat sub control judiciar pentru cã a vrut sã se rãzbune si a incendiat masina unui tânãr din Crasna.
Totul ar fi pornit de la bani, însã anchetatorii vor stabili cu certitudine motivele pentru care hunedoreanul a recurs la rãzbunare.
”Politisti din cadrul Sectiei 9 Politie Ruralã Novaci au fost sesizati prin apelul 112 de un tânãr de  26 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul cã i-ar fi fost  incendiat autoturismul, care se afla parcat în curtea gospodãriei sale, fiind neasigurat.  La fata locului s-au deplasat politistii, care, în urma primelor cercetãri efectuate, au constatat  faptul cã un tânãr de 25 de ani, din orasul Petrila, judetul Hunedoara, ar fi incendiat autoturismul bãrbatului, care ar fi ars în proportie de 40%”, se precizeazã într-un comunicat al IPJ Gorj. Petrileanul este cercetat penal pentru infractiunea de  distrugere prin incendiere.  Tânãrul a stat 24 de ore în arest, iar procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Novaci au dispus ca petrileanul sã fie cercetat sub control judiciar.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Masinã incendiatã de un tânãr din Petrila

  • 23 mai 2019 la 11:14
    Permalink

    Ba sa moara gibilan de nu infloriti la ele, rusine sa va fie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.