Au fost o adevãratã încântare si anul trecut, când au erau montate în zona fostului Cinematograf si la fel va fi si acum, doar cã în unul dintre cele mai frumoase parcuri.
Vorbim despre umbrelutele colorate de la Lupeni, care de joi pot fi admirate în parcul ce a fost recent reabilitat si care iarna este orãselul  lui Mos Crãciun, iar vara prinde culoare cu aceste noi umbrelute.
„Umbrelutele tot timpul au fost la cinematograf, unde aveam si un anumit zid, ce limita curentii. Pentru cã ne dorim sã începem lucrãrile la  cinematograf, anul  acesta le mutãm în  frumosul parc pe care l-am modernizat. Avem o cupolã ce pe timp de iarnã era luminatã cu beculete, iar acum am pus umbrelutele. Invit oamenii ca, începând de joi, sã le vadã ”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Umbrelutele colorate vor rãmâne în acea zonã pânã la iarnã si vor face deliciul tuturor celor ce vor veni sã se odihneascã în acest loc. Investitia a fost una minimã, pentru cã umbrelele existau deja si a fost nevoie ca primarul sã mai cumpere doar o parte dintre ele, spatiul fiind un pic mai generos ca dimensiuni si sã le monteze.
Diana Mitrache