Lupeniul sãrbãtoreste 100 de ani de la înfiintarea echipei de RUGBY „Minerul”

În urmã cu 100 de ani, în municipiul Lupeni s-a înfiintat prima echipã de rugby profesionist dintr-un oras de provincie din România. De-a lungul timpului, echipa de rugby Minerul Lupeni a avut o prezentã apreciatã în lumea sportului românesc.
Centenarul rugby-ului lupenean va fi celebrat în acest week-end, în cadrul unei festivitãti care va avea loc pe stadionul ”Minerul” din Lupeni, unde si-au dat  întâlnire fosti jucãtori, antrenori, conducãtori, suporteri care au iubit acest sport de traditie din Lupeni.
Cu acest prilej, sâmbãtã, 25 mai, de la ora 10.00, pe  stadionul ”Minerul” din Lupeni va avea loc si un meci old boys – fosti jucãtori ai Minerului Lupeni si o selectionatã din tarã, dar si o ceremonie de înmânare de diplome si medalii din partea Consiliului local si Primãriei Municipiului Lupeni si va fi lansatã monografia sportivã „Minerul Lupeni – 100 de ani de rugby”, realizatã de apreciatul gazetar sportiv Genu Tutu, cu sprijinul  Primãriei si Consiliului local al Municipiului Lupeni .  ” Invitãm sâmbãtã, 25 mai, începând cu ora 10,00  toti cetãtenii municipiului Lupeni la Stadionul „Minerul”, sã sãrbãtorim împreunã 100 de ani de la înfiintarea echipei de RUGBY „Minerul” Lupeni. Acest eveniment  dedicat centenarului rugby-ului lupenean este organizat de Primãria si Consiliul Local al Municipiului Lupeni”,  spune primarul Lucian Resmeritã.

3 comentarii la „Lupeniul sãrbãtoreste 100 de ani de la înfiintarea echipei de RUGBY „Minerul”

 • 23 mai 2019 la 11:40
  Permalink

  da, trebuia sa puneti poza marelui jucator de rugby, lucica, altfel nu se putea. „evenimentul” se face pe banii cetatenilor, nu pe banii personali ai cuiva.
  rugby s-a facut pe banii cetatenilor si ai minerilor, nu pe banii unor beizadele de bani gata.

  Răspunde
 • 23 mai 2019 la 21:20
  Permalink

  Micii si berea de la PSD iar pentru pocaiti apa si suc.Duminica la vot ,sa votam familia de patrioti razmerita care sub grija mult iubitului bulibasa draknea va duce Romania spre noi culmi de bogatie (se dubleaza pensiile ,iar daca vom obtine 90% se vor tripla )

  5

  Răspunde
 • 24 mai 2019 la 18:30
  Permalink

  Ce treaba are Razmerita cu rugby ??? Niciuna,doar asa ca sa se mai bage si el in seama.Credeam ca a reusit in sfarsit sa asfalteze cei 300 m sosea la iesirea din Lupeni,asta da stire,dar nu are cine .Clanul Razmerita are alte preocupari,ii doare la baston de orasul Lupeni,am scris oras ,pentru ca a spune ca Lupeniul e municipiu,e o adevarata jignire !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.