In urma victoriei din etapa trecutã 2-0 la Retezatul Hateg (autori Erdokozi si Diaconu), echipa Jiul Petrosani (antrenor Cosmin Kanduth) a cucerit pentru a 4-a oarã în ultimii cinci ani (2015, 2016, 2017, 2019) titlul de campioanã judeteanã la juniori A1 (18-19 ani).
A fost un campionat bun al jiulistilor, care a marcat 97 de goluri în cele 19 meciuri (o medie de 5,1 goluri pe meci!) folosind echipa standard: Damian – Turcu, Turdean, Chirilã, M. Matei – Cl. Miron, Diaconu, Avl. Marcu, Muraru – Szekely, Erdokozi.
Echipa lui Kanduth va primi medaliile de campioanã, sâmbãtã  25 mai, la meciul Jiul – Dacia Orãstie din partea presedintelui AJF Hunedoara, Cristian Petrean.  Golgeterii echipei sunt Szekely si Erdokozi, ambii marcând 35 de goluri. Jiul Petrosani va juca meciul de baraj pentru acederea la turneul final cu Jiul Rovinari (jud. Gorj) la începutul lunii iunie.
”Va fi un baraj greu, avem un lot subtire numeric, acolo este un gazon sintetic, va fi greu…” a declarat Cosmin Kanduth.Turul se va juca pe 6 iunie la Rovinari, returul pe 9 iunie la Petrosani.
GENU TUTU