Aleile pietonale din Uricani vor fi modernizate. Când se gãseste constructor

Un proiect de peste 3 milioane de lei al Primãriei Uricani bate pasul pe loc. Edilii nu gãsesc  constructor pentru realizarea investitiei care prevede  “executie lucrãri pentru proiectul ,,Modernizare strãzi si alei pietonale în orasul Uricani, judet Hunedoara””.
Proiectul a cãrui valoare este de 3.622.083 lei prevede “atribuirea contractului are ca obiect executia lucrãri în cadrul proiectului „Modernizare  strãzi si alei pietonale în orasul Uricani, judet Hunedoara”, respectiv lucrãri de asfaltare strãzi si alei pietonale,  amenajare trotuare”.
“Necesitatea lucrãrilor  propuse în prezenta expertizã  sunt în primul rând argumentate de starea tehnicã a strãzilor/aleilor si de conditiile generale de circulatie, actuale si de perspectivã. (…) Realizarea unor lucrãri de modernizare a strãzilor/aleilor analizate asigurându-se astfel o crestere a viabilitãtii si  sigurantei în exploatare  precum si cresterea calitãtii vietii a locuitorilor din zonã prin reducerea poluãrii, a nivelului fonic si a vibratiilor realizate de traficul existent”, aratã expertizã. Durata de  executie a lucrãrilor este ed 16 luni, iar fondurile provin de bugetul de stat si bugetul local.
Cosmin BACIU

Advertisements