Rugby, DNS (liga a II-a) – “Stiinta se va bate… la locul 1” declarã Adrian Costache antrenorul echipei Stiinta Petrosani

Meci dramatic în finala diviziei nationale de seniori la rugby în partida disputatã în capitalã  sâmbãtã 28 mai 2019 în care CS Nãvodari (antrenor Cristian Husean) si Stiinta Petrosani (antrenor Adrian Costache), echipa din ”Dealul Institutului” revenind de la acel 0-13 la pauzã, la 17-16 pentru ca sã piardã în ultimele secunde prin eseul reusit de Ciubotariu.
Iatã ce ne-a declarat în exclusivitate dupã meci antrenorul Adrian Costache:
”Am pierdut meciul în prima reprizã. Efortul de a recupera de la  0-13 s-a resimtit din plin, iatã, am ajuns la 17-16, nu ne-am concentrat în ultimul minut, o sperantã pe final si am pierdut. Am dominat net repriza secundã, a fost o fazã lungã la ei si asta a fost! Bãietii ne-au jucat rãu, a fost un mix de experientã, Al. Lupu 19 ani si Daniel Ivan (39 de ani) cu mai tinerii de Dãnut Jipa, Ionut Tudor, Ionut Donici si Costi Ivanciu. Bine a jucat si aripa Remus Zãhãrescu. Vom încerca sã continuãm acest proiect pentru cã Stiinta Petrosani se va bate mereu pentru finale”, a conchis Adrian Costache.
Cu acest succes echipa CS Nãvodari a promovat în Superliga, urmând a lua startul în toamnã la acest nivel.
Finala mica
RC Bârlad – Grivita Bucuresti 24-17
Finala mare
CS Nãvodari – Stiinta Petrosani 23-17 (13-0)
Au marcat:
CS Nãvodari: Chiriac (1 eseu), Ciubotariu (1 eseu), Trandafir (2 lp, 2 tr, 1 drop gol).
Stiinta Petrosani: Donici (1 eseu), I. Tudor (1 eseu), Fl. Tandea – (2 tr. 1 lp).
GENU TUTU

Advertisements