În activitatea sa din fiecare zi, pentru a putea oferi servicii de calitate beneficiarilor, dar si pentru a putea face fatã provocãrilor generate de implementarea unui nou program de investitii în modernizarea retelelor de apã si canalizare din toate localitãtile Vãii Jiului, operatorul regional Apa Serv Valea Jiului beneficiazã de aportul si competenta fiecãruia dintre salariatii sãi.
Pentru a scoate si mai mult în atentie acest lucru, dar si  pentru a-i stimula în desfãsurarea  activitãtilor curente pe salariatii acestei  societãti, conducerea Apa Serv Valea Jiului deruleazã cu succes proiectul prin care, în fiecare lunã, cei mai buni dintre angajatii lunii precedente, sunt evidentiati în cadrul întregului colectiv si sunt distinsi cu titlul de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.
În acest sens, în urma analizei activitãtii din toate sectiile,  compartimentele si serviciile din cadrul organigramei Apa Serv Valea Jiului, echipa managerialã a decis cã, în luna aprilie, cea mai intensã activitate a avut-o Sectia Apã-Canal de la Petrosani. Astfel, echipei conduse de seful de sectie Romulus Pavel i-a fost acordat titlul de ”Colectiv al lunii aprilie” la Apa Serv. Din echipa laureatã, alãturi de seful de sectie Romulus Pavel, mai fac parte urmãtorii salariati: Zoltan Benke, Mariana Doina Popa, Aurelian Maxer, Vasile Rãducãnitã, Ioan Mic, Laurentiu Manole, Dumitru Mãturar, Dumitru Blaj, Ianos Fabian, Radu Elena, Gheorghe Vladislav, Viorica Domokos, Gheorghe Filip, George Daniel Angeru, Octavian Constantin Cîslariu, Daniel Tusea, Aurel Chelaru, Ion Coconoiu, Sorin Pestenariu, Vasile Deaconu, Ioan Nistor, Petru Bumbu, Vasile Croitoru, Gheorghe Marin, Gheorghe Muntean, Daniel Ion Ciurea, Simion Muntean, Laszlo Mozes si Nicolae Mãturar.
”Luna aprilie a fost una cu o activitate extrem de intensã pentru colegii nostri de la Sectia Apã-Canal din Petrosani. Din fericire, mobilizarea exemplarã a întregului colectiv al acestei sectii a fãcut ca problemele înregistrate sã fie solutionate în mod operativ, astfel încât disconfortul creat abonatilor nostri sã fie unul cu un impact cât mai mic. Le multumesc tuturor celor de la Sectia Apã-Canal Petrosani pentru munca depusã nu doar pe parcursul lunii aprilie si îi felicit  pentru acest titlu pe care-l redobândesc în mod constant în  competitia noastrã internã de fidelizare a angajatilor”, a declarat ing. Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv.  Tot din cadrul  acestei sectii provine si unul dintre laureatii titlului de ”Angajat al lunii aprilie” al Apa Serv Valea Jiului. Este vorba despre mecanicul Gheorghe Filip. Alte douã  premii similare, pentru activitatea depusã în luna aprilie 2019, au fost acordate salariatilor: Viorica Codea – gestionar depozit în cadrul Serviciului Aprovizionare,  respectiv Mihai Ioan Furdui – electromecanic în cadrul Statiei de Epurare Uricani.
Toti laureatii competitiei interne de stimulare a salariatilor Apa Serv au fost felicitati în cadrul festiv, în raportul mare al conducerii operatorului de apã si canal de la Petrosani din aceastã lunã.
Biroul de presã al Apa Serv Valea Jiului