Servicii juridice pentru Teatrul Ion D. Sîrbu din Petrosani achizitionate de Consiliul Judetean Hunedoara

Teatrul din Petrosani achizitioneazã servicii juridice. Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat achizitionarea de cãtre Teatrul Dramatic ID Sîrbu Petrosani a serviciilor de consultantã juridicã, pânã la revenirea din concediu medical a consilierului juridic.
“Managerul interimar al Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu Petrosani (…) înregistratã la registratura Consiliului Judetean Hunedoara  (…) a solicitat achizitionarea serviciilor de consultantã juridicã, pânã la reluarea activitãtii  titularului pe postul de consilier juridic. Mentionãm cã, în conformitate cu declaratiile scrie ale doamnei manager interimar Irina Boghiu Anutoiu, consilierul juridic al institutiei aflate în  subordinea Consiliului Judetean Hunedoara se aflã în concediu medical pentru afectiuni medicale grave, nerecunoscându-se perioada de refacere„, aratã Consiliul Judetean Hunedoara.
Oficialii Consiliului Judetean Hunedoara motiveazã necesitatea achizitionãrii serviciilor de consultantã juridicã pentru teatru.
“Tinând cont de volumul de muncã al Serviciului juridic al Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu Petrosani, precum si lipsa în acest moment al personalului de specialitate juridicã angajat, situatie care poate avea impact negativ asupra institutiei sus-numite care, conform declaratiilor managerului interimar, nu poate functiona fãrã personal de specialitate juridicã.   Se impune achizitia de servicii pentru consultantã juridicã în vederea desfãsurãrii în bune conditii a activitãtii Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu Petrosani si ca urmare, emiterea unei hotãrâri de Consiliu Judetean prin care sã se aprobe achizitionarea de cãtre Teatrul Dramatic Ion D Sîrbu Petrosani a  serviciilor de consultantã juridicã, pânã la revenirea din concediu medical a consilierului juridic”, mai aratã cei de la Consiliul Judetean.
Cosmin BACIU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.