Minerii cer sprijin potentialilor europarlamentari

Natalia Intotero este un nume pe listele PSD care are sanse, spun statisticile  electorale, sã acceadã în Parlamentul European si, profitând de campania electoralã, minerii din Valea Jiului au chemat-o la discutii.  Întâlnirea are loc le sediul Sindicatele Muntele din Petrosani, iar alãturi îi vor veni alti doi politicieni hunedoreni.
„Vineri, vom avea o întâlnire, la sediul Sindicatului Muntele cu domnul deputat Laurentiu Nistor, domnul senator Cristian Resmeritã si doamna ministru, candidat la un post, pe listele PSD, la functia de europarlamentar. Întâlnirea are ca scop cunoasterea problemelor noastre ale CEH, ale segmentului energetic si cel minier. Avem nevoie de sprijin la Bruxelles, ca sã  continuãm activitatea pe partea minierã si vrem sã gãsim solutii pentru a fi sprijiniti dupã separare. Cred cã discutiile vor fi unele utile, în care  doamna Natalia Intotero sã înteleagã ce probleme avem noi”, a spus Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Minerii cer, la Bruxelles prelungirea activitãtii la minele Lupeni si Lonea si cer sã fie sprijiniti si acum profitã de prezenta în zonã a unui posibil europarlamentar.  Întâlnirea are loc de la ora 14,30, la sediul Sindicatului Muntele din Petrosani.
Diana Mitrache

9 comentarii la „Minerii cer sprijin potentialilor europarlamentari

 • 16 mai 2019 la 19:54
  Permalink

  Cel mai important este sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  Răspunde
 • 16 mai 2019 la 23:27
  Permalink

  poate sa grabeasca lucrarile la acele centrale de cartier pe gaz care ar fii ceea mai buna idee

  Răspunde
 • 16 mai 2019 la 23:28
  Permalink

  poate urgenteaza si lucrarile la hidrocentrala de pe jiu ca sa scapam o data de poluarea facuta de termocentrale

  Răspunde
  • 17 mai 2019 la 00:12
   Permalink

   Poluarea aerului de catre termocentrale este o problema majora in mod real. Cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult la sanatatea si chiar viata noastra si a copiilor nostri. Sunt lucruri reale pe care le stim cu totii.

   Răspunde
 • 17 mai 2019 la 07:48
  Permalink

  cetatean , Poluare , … este acelas Valter (un cretin) care scrie zilnic comentari sub mai multe nume criticand Valea Jiului (Termocentrala Paroseni din august 2018 indeplineste toate conditiile de mediu) .

  Răspunde
 • 17 mai 2019 la 09:41
  Permalink

  Anul trecut Europarlamentarii PSD au votat in parlamentul European unproiect de lege care va interzice subventionarea minelor. Acesta este sprijinul PSD la nivel european.Doar minciuni PSD-iste.

  Răspunde
 • 17 mai 2019 la 12:38
  Permalink

  Vecine esti un mare cretin, prost de dapt ptr tine nu sunt cuvinte …. dar eu te intreb ;tu stii cat ne nociva este cenusa rezultata in urma arderii carbunelui, nu stii ca esti mare idiot

  Răspunde
  • 20 mai 2019 la 19:43
   Permalink

   Valter , esti un mare prost si puturos !

   Răspunde
 • 17 mai 2019 la 15:40
  Permalink

  treb sa fim constienti ca minele se vor inchide , asta s-a hotarat si la marea intalnire de la Sibiu ,problema poluarii in europa si nu numai este f f grava

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.