Natalia Intotero este un nume pe listele PSD care are sanse, spun statisticile  electorale, sã acceadã în Parlamentul European si, profitând de campania electoralã, minerii din Valea Jiului au chemat-o la discutii.  Întâlnirea are loc le sediul Sindicatele Muntele din Petrosani, iar alãturi îi vor veni alti doi politicieni hunedoreni.
„Vineri, vom avea o întâlnire, la sediul Sindicatului Muntele cu domnul deputat Laurentiu Nistor, domnul senator Cristian Resmeritã si doamna ministru, candidat la un post, pe listele PSD, la functia de europarlamentar. Întâlnirea are ca scop cunoasterea problemelor noastre ale CEH, ale segmentului energetic si cel minier. Avem nevoie de sprijin la Bruxelles, ca sã  continuãm activitatea pe partea minierã si vrem sã gãsim solutii pentru a fi sprijiniti dupã separare. Cred cã discutiile vor fi unele utile, în care  doamna Natalia Intotero sã înteleagã ce probleme avem noi”, a spus Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Minerii cer, la Bruxelles prelungirea activitãtii la minele Lupeni si Lonea si cer sã fie sprijiniti si acum profitã de prezenta în zonã a unui posibil europarlamentar.  Întâlnirea are loc de la ora 14,30, la sediul Sindicatului Muntele din Petrosani.
Diana Mitrache