PSD investeste în domeniul energetic, protejând consumatorii

Plafonarea tarifelor la gazele naturale si la energie electricã, cel putin pânã în aprilie 2022, este încã o mãsurã în favoarea românilor. Astfel, în urmãtorii trei ani, preturile la gaze  naturale si energie electricã pentru  populatie si firme nu vor mai creste.
Aceste mãsuri sunt însã corelate cu finantãri alocate dezvoltãrii infrastructurii de transport si pentru gaze naturale, dar si pentru energie electricã. Din proiectul national de dezvoltare a retelelor de transport pentru gaze naturale, face parte si magistrala de gaze naturale Mintia – Brad. Deja a fost finalizat primul kilometru din cei 35 ai acestui proiect foarte  important pentru  dezvoltarea durabilã a municipiului Brad si a întregii zone de nord a judetului Hunedoara. Lucrãrile vor continua în ritm sustinut si obiectivul, în valoare totalã de 22,5  milioane de lei, ar  trebui sã fie terminat peste 16 luni.
Nici productia de energie electricã nu a fost neglijatã. În cadrul Planului National de Investitii din cadrul Strategiei energetice a României pentru perioada 2018-2020, au fost deja alocate aproximativ 150  milioane de lei pentru 6 obiective de investitii.
Între acestea, Termocentrala de la Paroseni a fost dotatã cu o instalatie de desulfurare care  eliminã 94% dintre emisiile de SO2. Valoarea investitiei a fost de 65,3 milioane de euro, iar din august 2018 termocentrala respectã valorile de mediu impuse de  legislatia europeanã. Componentã a Complexului Energetic Hunedoara, termocentrala este aprovizionatã cu cãrbune din Valea Jiului, activitatea ei permitând pãstrarea unui numãr important de locuri de muncã  în zonã. Viziunea PSD în domeniul politicilor energetice s-a axat mereu pe securitatea aprovizionãrii cu energie a cetãtenilor ei. Însã toate aceste politici au fost  orientate având  consumatorul în prim plan, ca beneficiar al reducerii facturilor. Iar pentru aceasta au fost luate mãsuri prin  care consumatorii  vulnerabili au fost corect definiti,  identificati si sunt  protejati. Scopul final este o viatã mai bunã pentru români aici, în România!
Comandat de Partidul Social Democrat
CUI mandatar 41190008
Executat MBD Reporter Media Srl

Advertisements

5 comentarii la „PSD investeste în domeniul energetic, protejând consumatorii

 • 16 mai 2019 la 19:58
  Permalink

  Vrem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 17 mai 2019 la 09:44
  Permalink

  HOTIIIIIIIIIIIIIIIIIII, HOTILORRRRRRRRRRRRRRRR!

 • 20 mai 2019 la 10:49
  Permalink

  Ne e scarba de oameni ca Dragnea si Putin. Ne e greata de Andronescu ?i Tariceanu. Nastase ne provoac? voma, iar eiusdem farinae, cloaca imposturii, microorganismele care se hranesc din orice deseu, din orice pata fecala din institutii, nu exista cata vreme nu se pocaiesc de dezastrul adus fiecarui om din aceasta tara prin faptele lor. La puscarie. Nu ne intereseaz? criminalii, profesioni?tii ho?iei, spagarii, lenesii, mafia care calca in picioare orice, vandutii diavolului, privilegiatii paradisurilor fiscale, abonatii banilor de coordonare din fonduri europene.

 • 22 mai 2019 la 19:14
  Permalink

  votam psd in frunte cu Presedintele Dragnea

 • 23 mai 2019 la 01:19
  Permalink

  Ni ma la el, nimurugul… io zac sa te duci cu tat cu el unde o dus mutu iapa si surdu roata

Comentariile sunt închise.