Înfiintarea unui nou post de conducere bagã zâzanie în Consiliul Local Petrosani

În luna aprilie, Consiliul Local al municipiului Petrosani a decis modificarea  organigramei si a statului de functii al aparatului de specialitate al Primarului municipiului Petrosani si a serviciilor publice din subordinea Consiliului Local.
Documentul prevede si înfiintarea unei noi functii de conducere. “Se va  înfiinta un nou serviciu  denumit Serviciul de  administrare cinematograf, muzeul mineritului, centrul national de informare si promovare turisticã, având în subordine: compartiment administrare cinematograf cu un numãr total de 6 posturi de naturã contractualã, muzeul mineritului cu un numãr total de 2 posturi de naturã contractualã, si centrul national de informare si promovare turisticã cu un numãr total de 3 posturi”, aratã documentul. Numai cã acest aspect  i-a nemultumit pe unii  dintre consilierii locali, care sustin cã înfiintarea postului ar fi una politicã.
“Într-o perioadã de austeritate, meritã sã mai creati o functie importantã? Mi se pare cam putin asa,  sã mai creati o functie de conducere bine retribuitã pentru a comasa Cinematograful, Muzeul si Centrul de informare  turisticã (…) Pe de o parte ne plângem cã stãm rãu cu banii si pe de altã parte creãm functii, probabil pe linie de partid”,  a spus retoric consilierul local Mihai Barbu.  Replica imediatã a  primarului municipiului Petrosamni a fost cã “nu este pe linie de partid”, spunându-i consilierului cã “este cineva recomandat de dumneavoastrã”.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „Înfiintarea unui nou post de conducere bagã zâzanie în Consiliul Local Petrosani

 • 15 mai 2019 la 22:41
  Permalink

  pariu pe un covrig gaurit ca fericita castigatoare a postului dupa lupte grele si examene corecte va fi……doamna damian.

  Răspunde
  • 16 mai 2019 la 07:10
   Permalink

   Domnita damina ?! Nu cred ,la noi aici in primaria lor (a gunoaielor zic) totul este corect ,toti care lucreaza (o freaca la greu) o fac pe merit (pupa bine,peste tot!) !
   Sunt sigur ca si acest post este mai mult decat plictisitor si necesar,nu de alta dar Mitzi are nevoie de votaci drepti !
   Ridzi ,ai putea face si tu ceva ptr DEZVOLTARE si sa pui in functii oameni care ne sunt UTILI ?! Chiar nu ai curaj sa faci asta !
   Ce zici ?!

   Răspunde
 • 16 mai 2019 la 14:46
  Permalink

  dl primar in acest serviciu se putea include si bazinul de inot sa scapati de sluga idioata de acolo care va aduce doar deservicii de imagine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.