1 an de miscare la superlativ: Dojo Gym

Zeci de sperante, sute de ore, mii de idei, cure de slãbire si multã miscare, plus premii. Este bilantul unui prim an în care, la sala de gimnasticã a sportivei Alina Tinca, au venit sportivi si oameni care poate nu aveau tangentã cu sportul.
Au gãsit aici o echipã de exceptie si rezultatele nu au întârziat sã aparã. Asta pentru cã, atât Erika Santa, cât si fratele ei Otty, i-au învãtat pe cei ce au  trecut pragul sãlii de sport Dojo Gym, cu gândul de a face miscare, ce trebuie sã facã si cum sã facã.
„Astãzi sãrbãtorim un an de când am deschis aceastã salã, Sala Dojo Gym. Din fericire tot mai multi adepti avem si rezultate foarte bune. Foarte multã lume si-a gãsit aici dorinta de a face miscare si de a ajunge într-o formã mai bunã, de a fi mai  sãnãtosi. Avem si  rezultate notabile, nu le dau numele, dar destule doamne, domnisoare, domni au obtinut ceea ce au dorit, din punct de vedere fizic”, a spus Erika Santa, instructor DOJO GYM.
La un an de la prima zi în care cei din Petrosani au vãzut aparatele si sala pe  de-antregul, aici au avut loc mai multe  concursuri. Asta, pentru ca sã îi antreneze în competitie si mai mult, pe toti cei care au avut curajul sã spunã cã vor sã facã miscare, ori sã slãbeascã, i-au înscris încã într-o cursã.
„Am reusit sã facem ceva, unde oamenii vin, se relaxeazã, încearcã sã aibã o viatã sãnãtoasã. E o împlinire.  Eu vin din sport, am fãcut multi ani sport si oarecum continui în acelasi domeniu”, spune ;i Alina Tinca, proprietara sãlii. Si la salã au ajuns, nu doar întâmplãtor, pânã si pãrintii celor ce veneau la karate, Alina si Radu fiind instructorii lor. În sala de karate intrã copiii, în timp ce pãrintii lor îmbinã acum utilul cu plãcutul, asteptarea cu sportul.
„Pãrintii lor, în acelasi timp, fac fitness. Avem douã sãli, una de fitness, unde sunt pãrintii si, la diferentã de un geam, este copilul care face karate”, a mai spus Alina Tinca.  Acum, la un an, aici s-au întrecut cei care vin de obicei la sala de gimnasticã si fitness.
A fost un concurs de alergare pe bandã, de bicicletã, apoi un  concurs de ridicare a greutãtilor si, dacã nu au iesit câstigãtori, a existat si concursul  pentru cel mai frumos costum de salã. Sala Dojo Gym se aflã în zona centralã a municipiului Petrosani  si are  cele mai  performante aparate de fitness, antrenori  calificati, iar asta a  fãcut ca acum, la un an de la deschiderea ei, sã vorbim deja despre reusite.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.